Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha egy lánynak szörös a lába...

Ha egy lánynak szörös a lába az mennyire undorító? Fiúk? Lányok? 13/L

Figyelt kérdés

2015. júl. 20. 15:43
 1/7 anonim ***** válasza:
13 körül én biztosan elbeszélgetnék a kislányommal, hogy szeretné-e, ha szőrtelenítenénk. Emlékszem, milyen kínosan éreztem magam és csúfoltak is miatta. Szóval szerintem ha az illetőt zavarja vagy mások gúnyolják, akkor érdemes leszedni.
2015. júl. 20. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz még 13 évesen, de ha nagyon sötét és zavar, akkor szedd le nyugodtan, de mindenképp kérdezd meg anyukádat, ő segíteni fog neked! :)
2015. júl. 20. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen undorító. Főleg, ha még kevésbé látszik, de ciki. Csúfolhatnak és stb. Lehet válogatni a szőrtelenítő módszerek között és beszélni anyukáddal. Az utóbbi egy kicsit lehet kellemetlen lesz, hisz nem egy mindennapi kérdés :D

Valószínűleg engedni fogja, de mivel nem ismerem, ezért nem tudom biztosra mondani.

Ismertem egy lányt, akinek nem engedték. Még a hajához se nyúlhatott hozzá, semmi.... konkrétan drót hajjal szaladgált... és csak azért mert a szülei nagyon "vallásosak" és begyökösödött *****... (ne kérdezzétek hogy melyik vallás tiltja xD ) Na mindegy, lényegtelen. Viszont a lány egyszer csak gondolt egyet és megtette, leszőrtelenítette. Biztos egy kis botrányt okozott a családi körben, de hát túl sok mindent nem tudtak tenni ezellen a szülei. Egyszerűen ballagás meg stb, szőrös lábbal... szegény nagyon szégyellte és ki is beszélték.

Ez az utóbbi eléggé "B" terv és kivételes eset. Azt mondom, hogy mindenféleképpen beszéld meg, ez a legjobb megoldás, ha pedig azt mondja, hogy még várj vele egy kicsit, akkor még vársz, de győzködöd.

Másik pedig az, hogy gondolsz egyet és leszeded xD Feltételezve, ha jó fejek a szüleid, akkor biztos megemlítik, de nem leszidás szinten

2015. júl. 21. 11:28
 4/7 anonim ***** válasza:
30%
Egy 13 éves lánynak mi szőr lehet még a lábán...maximum pihe, amit ha leborotválsz szőr lesz.
2015. júl. 21. 11:32
 5/7 A kérdező kommentje:
hhahha :D megengedik csak attol félék ha már most borotválgatom mi lesz késobb ?? ha már anyukám reggel leborotvája és már delután kinol.. amugy megengedik meg már borotváltam is...
2015. júl. 21. 11:52
 6/7 anonim ***** válasza:

4#-nek: Tévedsz! Lehet, és nem csak pihe. Van aki elég korán érik. Ebben a korban főleg lányoknál simán. Lényegében csakhogy nem mindenki.

---

Változó, hogy kinek milyen gyorsan nő a szőr, de az biztos, hogy borotválás nem tart sokáig. Bárkiről is legyen szó. Ha hosszabb időre szeretnéd akkor gyanta vagy epilátor. De egyik sem fájdalommentes... sokan inkább a rendszeres borotválás mellett maradnak. Mondván 5 perc és megvan, fájdalom nélkül (kivéve ha megvágja magát xD ) De ha nagyon ráérsz ott van a csipesz is :P

2015. júl. 21. 18:40
 7/7 anonim válasza:
Fiú vagyok. Egyáltalán nem undorító
2015. júl. 24. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!