Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek sexi ha egy...

Szerintetek sexi ha egy lánynak orr avgy száj pc-je van? Vagy inkább undorító. Minden véleményt meghallgatok.

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Inkább undorító.
2014. dec. 2. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:

sztem szexi. de van 1-2 fajta ami sztem ronda.

az orrpc az csak akkor jó ha a karika oldalt van vagy egy kis pötty az orrban. legjobb ha egészen egyszerű, pici.

a szájpc szintén akkor tetszik ha karika van a szájon. esetleg egy kis pötty fölötte, de az már nem mindnekinek áll jól.

2014. dec. 2. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
4%
az orr pc elmegy, szájban undorító.
2014. dec. 2. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
tudod mit nem szeretek én benned?? azt hogy mindig befingasz mindenhova jó büdöset erről szokj le !! mert felháborító amit te művelsz és te még tetot akarsz oszt közbe befingani .... fuu
2014. dec. 3. 22:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Előző hát szépek vagyunk egy lánynak ilyet írni?? ha sokat is fingik és büdöset az nem az ő hibája !

Egyébként max orr de szerintem szebb ha nincs

2014. dec. 3. 22:27
 6/9 anonim válasza:
55%

neem szexi és soha nem is lesz az :D

egy nő legyen nőies!

2014. dec. 4. 22:44
 7/9 Bellatrix:3 ***** válasza:
45%
Nem attól függ a nőiesség-.- ezt illene felfogni végre. A pc-tud nagyon nőies is lenni. Én karika párti vagyok monjuk, de kinek mi. Most tervezek ajak pc-t középre karikát, szóval igenis nőies, a karika orrba meg nagyon szépen tud mutatni. :)
2014. dec. 9. 14:47
 8/9 Jászay András ***** válasza:
Nem! Sőt, semmilyen pc nem az. Utálom!
2014. dec. 9. 19:42
 9/9 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
2014. dec. 14. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!