Szerintetek hogyan álljak anya ele hogy szeretnék ombre hajat?! (Elég szigorú) Mivel érveljek az ombre mellett? 14éves vagyok.
Igaza van az elsőnek. 14 évesen én is akartam minden hülyeséget (hajfestés, piercing, plusz fülbevaló), persze nem engedett az apukám semmit. Ma már hálás vagyok érte, és én sem engedném a gyerekemnek. A festés nagyon tönkreteszi a hajad, és az ombre különben is kezd kimenni a divatból ;)
21/L
Egyik kommentelőre se hallgass, valószínűleg fogalmuk sincs az egyediségről és kukac van a seggükben. Mármint, gyerekek, bocs, de ez az a kor, amikor az ember épp a szárnyát bontogatná, próbálja megtalálni, ki és micsoda. Ha ebben visszafogod, nem jót teszel vele, hiába eteted magad ezzel a baromsággal. Plusz, legtöbben csak saját kárukon tanulnak.
Mondd meg neki, hogy te nem tulajdona vagy, hogy ne fogjon vissza, mert nincs értelme. Szeretnéd kipróbálni, mert miért ne? Ez csak haj, ez csak festék. Ha nem tetszik, nem kell örökre elviselni. Ez nem fog sem neki, sem neked fájni.
És ne engedd, hogy manipuláljon. Az "elég szigorú" szülők kifejezetten hajlamosak bántalmazni a gyerekeket. Ha rajta kapod, hogy bűntudatot kelt benned, az önbizalmaddal szívózik, provokál, kritizál, zsarol, kérd rajta számon. Mint már mondtam, te nem a tulajdona vagy.
azt javaslom, hogy kossetek kompromisszumot. nem kell festetned / leszivatnod a hajad veget, hogy ombre stilusu hajad legyen. vegyel a nem reg piacra dobott sunkiss jelly termekbol :
mutasd meg neki ezen a linken, vagy ezen , hogy milyen hatasa van :
aztan vitassatok meg, hogy ez neki belefer e vagy sem.
en anno ugy fuztem be anyumat, hogy siman megkerdeztem, hogy festethetem e a hajam. eloszor nem nagyon tetszett neki az otlet, de 1-2 ujra kerdezes utan, rabolintott. 16 voltam
sok sikert
Már nem azért, de ha valami kimegy a divatból attól még lehet szép... Nem mindenkit érdekel a divat...-.-'
Egyébként remélem sikerülmi fog az ombréd :) Én is most szeretnék melíroztatni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!