Szerintetek visszamenjek a kozmetikusomhoz? (Lent)
hú hát ez így nehéz helyzet, ha nincs más kozmetikus a környéken. esetleg a szomszéd város-falu, vagy ahová szoktál még járni látogatóba pl. barátokhoz, rokonokhoz?
amúgy tényleg vannak kozmetikusok, akikhez nem érdemes járni, mert inkább elintézik a bőrt, mint helyrehozzák. nekem is évekig tartott megtalálni azt, aki jól csinálja.
bőrgyógyásznál voltál már? ő a pattikra és mindenféle mitesszerre tudna megoldást mondani.
lehet, hogy érdemes lenne ősszel belekezdeni az otthoni BHA hámlasztásba. nekem nagyon jól oldja a mitesszereket, és így a pattikat is megelőzi.
óh értem.
a bha a foltokkal nem kezd semmit, arra az aha sav a jobb. de kár, hogy pattis leszel tőle, mert ahogy olvastam, a többségnek bejött. sajnos minden bőr máshogy reagál.
de lehet, hogy kisebb százalékosat meg más állagút kellene választani, nekem pl. bha krémtől lesznek pattijaim néha, de gél vagy folyékony formában soha.
a doki tuti fog mondani valami jót. : )
ha túl sokszor használod őket, vagyis túlhámlasztod a bőrt, attól lehetnek pattanások.
hány százalékosat használsz belőlük?
csak mert minden nap nem is ajánlott használni.
én heti 2-3-szor 2% bha-t, heti egyszer 8% ahát használok, többi napon akneroxidot, mert azt hámlasztás után nem szereti a bőröm. : D
ennél többször nem szoktam hámlasztani, mert az megviselheti a bőrt, pl. láthatóan hámló, száraz foltok és pattik, vörösödés léphet fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!