Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Bokarándulás után majdnem...

Bokarándulás után majdnem három héttel fáj még a lábam, visszamenjek orvoshoz vagy bokarögzítőt vegyek? Részletek lenn.

Figyelt kérdés
Bokarándulást szenvedtem lassan három hete. Orvosnál voltam a baleset után egy nappal, röntgen nem mutatott semmi súlyosabbat. Két nap pihenés után öt napig jártam a sérült lábamon, ettől sokkal rosszabb lett, úgyhogy azóta kímélem, nem nehezedtem rá már több mint két hete. Nagyon lassan de javul, bár még fáj, ha óvatosan próbálok ráállni. Akivel volt ilyen, visszamenne orvozhoz a helyemben vagy bokarögzítőben járna, amíg meggyógyul?

2015. ápr. 6. 16:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kell kímélni, úgy csak betokosodik. Nekem is kiment a bokám, ra tudtam állni így orvos nem látott. Amúgy meg anya röntgenasszisztens és ha ő mondja hogy nem kell.... A lényeg az az hogy nem gyógyul az olyan könnyen, fél évre rá sem tudtam magassarkú cipőt hordani és én is kíméltem, nem kellett volna.
2015. ápr. 6. 16:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon lassan gyógyult, hetekig hordtam fáslit
2015. ápr. 8. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!