Szalagszakadás után bokarögzítőt honnan kapok?
Figyelt kérdés
Gipsz után azt mondták hogy 6 hétig még hordanom kell... hol lehet ilyet beszerezni? Vagy azt majd adni fognak?
Ha venni kell akkor hol lehet és kb mennyiért?
2014. ápr. 18. 13:37
1/7 anonim válasza:
Sportboltban lehet kapni, esetleg gyógyszertárban vagy drogériákban, de ezek nem nagyon tartanak. Leginkább a sportboltokban lehet kb 2000-3000 Ft értékben, de ami tényleg használ (párnázott / sínnel ellátott) az kb 5000-6000 is lehet.
2/7 A kérdező kommentje:
Remek. Nekem valami légtalpas vagy légpárnás vagy valami ilyesmit mondtak.
A boltban csak tudnak majd segíteni. :) Köszönöm szépen. :)
2014. ápr. 18. 13:47
3/7 anonim válasza:
Gyógyászati segédeszköz boltban, és ez a légpárnás nem valami olcsó, nekem tavaly kellett vennem.
4/7 anonim válasza:
Igen, gyógyászati segédeszköz boltokban nézz utána, neten is találsz belőlük jópárat.
Ez talán pont olyasmi, ami neked kell:
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
Sokat segítettél.
Kellemes Húsvétot. :)
2014. ápr. 19. 11:19
6/7 anonim válasza:
Szia, végül milyen rögzítő kellett a lábadra?
7/7 A kérdező kommentje:
Az az orvos nem volt bent aki először vizsgált. A mostani valami borzalmas volt. Azt mondta hogy vagy fásli vagy bokarögzítő... Hát azért elég nagy a különbség szerintem....Felírt egy fajtát, amit sehol sem lehet kapni... de tényleg sehol. Végül egy ilyen segédeszközboltban volt egy kedves nő aki megkérdezte hogy mivel helyettesíthető. Valami ottobock márkájút kaptam.... Majd meglátjuk mennyire jó. :)
2014. ápr. 23. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!