Létezik színes hajFESTÉK?
Egyik barátnőm mondta,hogy nem hajkrétákkal van meg ilyenekkel a haja hanem rendes kozmetikai hajfestékkel (ÉS rózsaszíre)befestve.
Létezik ilyen?
Mennyibe kerülhet?
Mennyi idejig marad ez a hajadban?
Létezik, fodrászkellékes boltban ki tudsz magadnak kevertetni akármilyen színű festéket, én egyszer vettem magamnak türkíz színűt azt hiszem 3500 ft-ért.
Mivel ez "hajFESTÉK", ez ugyanúgy működik, mint bármilyen bolti hajfesték, tehát olyan 3-4 hét után újra kell festeni, mert elkezd lenőni illetve kikopik az élénk színe.
Igen igen, ki kell szőkíteni, ezt elfelejtettem megemlíteni.
Én azt tanácsolom, hogy esetleg hennával/krétával vagy kimosható hajszínezővel próbálkozz, mert az biztosan kikopik szeptemberig.
Első válaszoló, ha olvasod: írd meg légy szíves konkrétan, melyik anyagról van szó? Én még sosem hallottam olyan hajfestékről, aminek türkiz színe van, de ha létezik, szeretnék venni!
Kérdező: Olyat lehet csinálni rendes festékkel, hogy a szőkébe keversz pici mixtont, vagy divatszínt, és ettől halvány pasztellszíne lesz. Persze az arányt ki kell kísérletezni, lehet, hogy elsőre nem sikerül tökéletesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!