Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik színes hajFESTÉK?

Létezik színes hajFESTÉK?

Figyelt kérdés

Egyik barátnőm mondta,hogy nem hajkrétákkal van meg ilyenekkel a haja hanem rendes kozmetikai hajfestékkel (ÉS rózsaszíre)befestve.

Létezik ilyen?

Mennyibe kerülhet?

Mennyi idejig marad ez a hajadban?

2015. júl. 10. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Létezik, fodrászkellékes boltban ki tudsz magadnak kevertetni akármilyen színű festéket, én egyszer vettem magamnak türkíz színűt azt hiszem 3500 ft-ért.

Mivel ez "hajFESTÉK", ez ugyanúgy működik, mint bármilyen bolti hajfesték, tehát olyan 3-4 hét után újra kell festeni, mert elkezd lenőni illetve kikopik az élénk színe.

2015. júl. 10. 10:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi de ha én csak az alját szeretném befesteni? (Suliig jó lenne ha lekopna)mint pl.: [link]
2015. júl. 10. 10:38
 3/7 A kérdező kommentje:
* Bocsi mint például ez: [link]
2015. júl. 10. 10:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A lekopás egy dolog, de ha pl. barna hajad van, ki is kell előtte szőkíteni a végét, az meg ott marad.
2015. júl. 10. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Igen igen, ki kell szőkíteni, ezt elfelejtettem megemlíteni.

Én azt tanácsolom, hogy esetleg hennával/krétával vagy kimosható hajszínezővel próbálkozz, mert az biztosan kikopik szeptemberig.

2015. júl. 10. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló, ha olvasod: írd meg légy szíves konkrétan, melyik anyagról van szó? Én még sosem hallottam olyan hajfestékről, aminek türkiz színe van, de ha létezik, szeretnék venni!

Kérdező: Olyat lehet csinálni rendes festékkel, hogy a szőkébe keversz pici mixtont, vagy divatszínt, és ettől halvány pasztellszíne lesz. Persze az arányt ki kell kísérletezni, lehet, hogy elsőre nem sikerül tökéletesen.

2015. júl. 10. 14:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Mindekinek zöld kezet!!;)
2015. júl. 10. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!