Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van tartós színes hajfesték?

Van tartós színes hajfesték?

Figyelt kérdés

Ha lehet nem szinezõre gondolok, ha egyàltalán van olyan festék ami nem szinezõ.

Valami olyasmi elképzelésem van hogy addig tartson mint az àtlagos színek (szõke, barna, stb...) azaz kb olyan 15-20 hét. Létezik ilyen?? Meg ami mondjuk nem 10 hajmosàst bír ki. Sajnos elég nagy bajom van a hajam zsírosodàsàval így gyakran kell hajat mosnom.

2014. dec. 20. 00:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen színre gondoltál?

Pont egy évig minden hónapban volt színes melír a sötétbarna hajamban,kerestem mindenfelé tartósat,de állítólag csak féltartósak vannak....Magyarországon biztos...vannak jobb minőségűek,amik tovább tartanak...de a tartósság függ attól is,hogy milyen színű a hajad,és hogyan reagál a festékre,hiába lett szőkítve,pl:nekem 3 hetente kellett festenem,a barátnőmnek meg 2 hónapig benne volt ugyanaz a festék,de ugyanakkor festettük.

2014. dec. 20. 01:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden hajfesték színes... :)

Az ún. divatszínek nem annyira tartósak, hamarabb kikopnak, ezen nagyon nem lehet segíteni. A haj állapotától is függ a tartósság.

Konkrét elképzelés megkönnyítené a válaszadást.

2014. dec. 20. 09:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Alap hajszínem szõke és kék vagy zöld színekre gondolok. 18/F
2014. dec. 20. 11:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Az úgy szerintem oké,annyi lesz csak,hogy eleinte élénkebb lesz a szín,utána kikopik és halványabb lesz..

Nekem a Jeans Color jött be,van neki ára,de relatív jó...azt hiszem a Manic Panic volt az,amit sokan dicsértek,de olvass utána..de lehet,hogy a kéknek és a zöldnek van tartósabb változata is,csak az nem olyan szép élénk szín.

Egy jó tanács,hogyha festenél,hogy testápolóval kend be az arcod és a nyakad,mert képesek csúnyán befogni a festékek :)

2014. dec. 20. 13:23
 5/6 anonim ***** válasza:

Kékhez és zöldhöz nagyon világosszőke alap kell, nem elég a természetes hajszín. (hacsak nem tejfölszőke vagy)

Tehát először kiszőkíteni a hajat, aztán mehet rá a fizikai színező. Ezek olyanok, mint egy krém, és nem kell összekeverni semmivel. Viszonylag hamar fakulnak, de teljesen nem jönnek ki, halványan megmarad a színük. Én a Directions-t használom. Ez nem lesz olyan tartós, mint amit szeretnél, de olyat nem is fogsz találni ezekben a színekben. Ha megveszel egy tégelyt, akkor viszont semmi baj, mosás után csak pár percig tart felfrissíteni a megfakult hajat, annyi, mintha balzsamot kennél rá.

2014. dec. 20. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
színtelenről még nem hallottam, tehát csak színes van
2014. dec. 21. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!