Lányok ti mit kezdetek ilyen melegbe a hajatokkal?
Mindennap mosom reggel,nem bírom elviselni,ha zsíros.Nappal le van engedve,mert nem áll jól felkötve,és a munkahelyemen légkondi van.
Otthon felkötöm.
Most éppen semmit nem kezdek a hajammal, mert levággattam. :)De régebben volt hosszú hajam, akkor ezeket csináltam vele:
konty - sokféle van, lehet variálni, hogy mikor milyen kontyot hordasz
én felfogtam copfba is, és nekem senki nem mondta, hogy nem tetszik, sőt, nálunk a fiúknak tetszik, ha egy lánynak copfba van fogva a haja
az előbbi két hajviselet kócosan
vékony hajpánttal hátrafogtam az elöl lévő hajamat
hajdíszek a hajba - persze most nem az óriás masnikra gondolok, hanem a visszafogott virágokra, és csatokra
fonat - ebből is lehet kócosat csinálni, és ennek is sok fajtája van, befonhatod akár az egész hajadat is, de lehet, hogy csak egy tincset fonsz be. Csinálhatod halszálka fonással is, az is szép
Nekem most kapásból ennyi jutott szembe, de ha rákeresel a youtube-on, hogy ,,nyári hajviseletek", ,,hajak hosszú hajból", stb., akkor biztos találsz egy-kettő hajviseletet a sok közül, ami neked is tetszik, és szívesen elkészíted.
Szerintem a zsíros haj kibontva, és coffban is ugyanolyan zsíros.. Én örökösen coffban hordtam idáig a hajam, egyszerűen zavar, hogy nem látok tőle, ha szabadon van (max hajpánttal, ha olyan helyre megyünk, és frissen van mosva).
Most rászoktam a kontyra, amit régen gyűlöltem, de ez a legkézenfekvőbb, nem fő meg a nyakam és jól is néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!