Hosszú hajú nők! Mit kezdetek a hajatokkal ilyen melegbe? És pl discoba h csináljátok meg? (nincs frufrum! ) általában csak simán leengedve van.
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 19:44
1/9 anonim válasza:
A felkontyolasra eskuszom!:D
(derekig ero barna)
2/9 anonim válasza:
Napközben én is csak kontyban tudom elviselni, de buliba leengedve hordom.
4/9 anonim válasza:
napközben konty, buliban kiengedve
19L, derékig érő barna ;)
5/9 anonim válasza:
Elegánsan vagy épp lazán összefogva, ott is :) szépen kivasalva persze..
6/9 anonim válasza:
Minden hosszú hajú lány "fürdőskontyot" visel. Tudod, az a hajviselet, ami úgy néz ki, mint ahogyan akkor tekered fel, ha zuhanyozni mész.
7/9 anonim válasza:
Utolsó, és van ezzel valami problémád? Tudnál ajánlani valami mást ilyen melegben?
8/9 anonim válasza:
"Utolsó, és van ezzel valami problémád?"
:))) Ez olyan volt, mint amikor a filmekben a kopasz izomagy csípőre tett kézzel közeledik feléd, hogy "Mivanmivan?? Valami nem tetszik? He?"
9/9 anonim válasza:
Konty. Nem a fürdős, "felcseszem két gumival kócosan" hanem a többi fajta. Vagy a copf. Vagy a fonás. vagy még tíz másik. De ehhez nem kellett agyi megerőltetés. De nincs vele bajom, csak leírtam egy tényt, hogy minden 2. csaj ezt teszi, mert divat a fürdőskonty.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!