30 faktoros naptejjel barnulni?
Ki szeretnék menni napozni 2-3 körül, nem tudom mennyit bír a bőröm, eléggé fehér vagyok most.
Valami tanácsot tudnátok adni?
Nekem is fehér a bőröm, ezért 50-est használok. 30-ast csak akkor, ha már van színem.
Tanács, hogy a 2 óra szerintem nagyon korán van még. Inkább késő délután napozz, akkor nem éget annyira. Ne legyél sokat a tűző napon egy huzamban. Kissé árnyékos helyen is simán megfog a nap. Igyál sok vizet. Kend mindig újra magad.
Én néztem a Hawaian Tropicot és az nem véd UVA és UVB ellen is. Úgyhogy szerintem az nem a legjobb.
Minden alatt lehet barnulni, az 50-es és a 30-as alatt is. Csak több alkalom kell hozzá. De legalább nem égsz le és szép marad a bőröd idősebb korodra is.
Nekem sok barátnőm van, akiknek 30 évesen csúnyább a bőrük, mint anyukámnak, mert állandóan a napon égették magukat megfelelő védelem nélkül.
nem én írtam a hawaiian tropicot, de nekem is az van, véd UV-A és UV-B ellen is, összetevők alapján és feliratok alapján is. (h.t. sation protection típus)
30 faktoros és 50-es között 2% uv védelem a különbség, nem sok.
3 után napozhatsz 30 faktorossal, de kend jó vastagon és 2 óránként újra, így nem fogsz megégni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!