15/l. Barnulni jó a napon bármi naptej nélkül?
Ha fehér a bőröd,égni fogsz,ha barna,akkor barnulni.Én nem ajánlom,hogy naptej nélkül menj ki,mert veszélyes,magas az UV sugárzás,és káros a bőrödre.A naptejjel is fogsz barnulni ,nyugi:)
17L
így van, azt írják legtöbb helyen, hogy 10-től 5-ig kerüld a napon tartózkodást, én azt mondom, hogyha most mész ki először a napra, akkor 9-től 10-ig tartó intervallum alatt is leéghetsz, vagy 5-től 7-ig alatt...
-ha kerülöd ezeket az órákat, és persze nem mindjárt az első napon 8-tól 10-ig és 5-től 8-ig napozol, akkor lehet naptej nélkül, és egészségesebb is, mert semmi kémai vackot nem kensz magadra
18:00 az már este.
Én amúgy életemen nem használtam óceánszennyező anyagokat, oszt mégse lett bajom.
Ha alapvetően nem érted, hogyan működik a naptej, akkor ne szólj bele.
Este 6 után kifekhetsz nélküle is, de sok minden nem fog történni, ha barnulni szeretnél. Inkább ésszel, délután/reggel és bekenve kéne próbálkozni.
Amúgy a bőrrák az egyik fele (nyilván a legrosszabb), de nagyon csúnyán is öregszik a védelem nélkül vagy túl sokat napoztatott bőr. Ezt most 15 évesen talán még nem érzed, de 30-40 közt fájni fog...
9-es,
angol nyelvű tanulmányokat bármiről lehet gyűjteni. Bármilyen nyelvű tanulmányokat előtúrok neked a naturahírekről vagy külföldi "kollégáiról" bármiről, sőt, az ellenkezőjéről is.
Alapvetően nem kell bikiniben heverni a napon ahhoz, hogy D-vitamint szintetizáljunk. Ahhoz bőven elég (nap)fény éri az embert a normál életvitel, jövés-menés stb. során.
Az én ismeretségi körömben eddig 2-0 a bőrrák-arány a bekenés nélkül és bekenve napozók közt. Ez nyilván nem reprezentatív, hiszen több százas-ezres tömegeket kéne vizsgálni, de nekem, mint magánembernek azért jelez valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!