Szerintetek kötelező egy nőnek mindenhol csupasznak lenni? Kar? Hónalj? Láb? Intim testrész?
21 éves lány vagyok. A hónaljam és a lábam borotválom. Azt látom magam körül, hogy a lányok a karukat is és mindent gyantáznak, muszáj nekem is?
Én szőke vagyok, Ők (barátnőim) barnák, feketék. Szerintem nekik csúnyán látszana vagy nem tudom, de nekem is kell? Ha nem akkor igénytelennek hatok?
Mit gondoltok? Mindenhol legyen egy nő csupasz?
Lábszár, hónalj azért minimum.
Ha szőke, fehér bőrű vagy, akkor máshol nem nagyon látszódik szerintem.
Egy lány ismerősöm, aki sötét szőrű, csak a póló ujjáig borotválta a karját, amikor meg toppot vett fel, akkor rém gusztustalanul nézett ki, hogy a felkarja fele feketén szőrös :S
Úgy értem a kötelezőt, ha én felveszek egy toppot, akkor igénytelennek minősülök, mert nem nyúzom a karom, meg az arcomat sem?
Én látom a szőröcskéimet, de képen sem látszik, és soha senki nem szólt érte.
Mi ez az őrület?
Borotválja a kezét? Jézus, de undorító, akkor már inkább gyanta, kellemes lehet egy pasinak megsimítani a szúrós kezét. :)
Ez olyan dolog, mint a műköröm divat. Volt egy nagykpű liba, aki beszólt nekem. Rövid, formás , festett saját körmöm van. Utálom a műkörmöt, hordja az, akinek nincs szép saját körme.
Azt mondta nekem, ha valakinek nincs hosszú körme, az nem nőies. Ezért kell a műköröm.
Könyörgöm, nem a 20 centis műkörömtől lesz valaki nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!