Dehogy ciki, a normális embereket nem érdekli az ilyen... Ember vagy, hozzá tartozik. Amúgy rajtam is van, pedig nem vagyok terhes, sőt, nem is leszek soha :D
2015. júl. 1. 21:36
2/5 anonim válasza:
Bocs, hogy lányként válaszolok, de párom kb. letojja magasról a striáimat, szóval nem zavarja. Nyilván van olyan is, akit zavar, nem tartja esztétikusnak stb., de tapasztalatból tudom, hogy van olyan is, akit nem zavar :).
2015. júl. 1. 21:37
3/5 anonim válasza:
Nekem is van pár, bár nem terhességi, még kamaszkoromban, ahogy hirtelen nőttem lett a fenekem szélén.
Kérdeztem a barátomat, ő észre sem vette :D pedig alaposan ismeri minden porcikámat :)
2015. júl. 1. 21:54
4/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar a stria. Én a barátnőmnek puszit szoktam rá adni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.