Hogyan puhítsam a szőrt a lábamon?
Figyelt kérdés
Kb.2szer leborotváltam a combomon a szőrt, de megbántam, mert így szúrósabb és sötétebb. Már nem akarom borotválni, mert csak rosszabb lesz. Mit tegyek?2015. júl. 1. 20:54
1/4 anonim válasza:
Sehogy. Ami egyszer elromlott, sajnos nem mindig hozható helyre. Esetleg mepróbálhatod, hogy legyantázod az egészet..de ne éld nagyon bele magad.
Most már amúgy nyugodtan borotválhatod, rosszabb nem lesz. (csak jobb sem)
2/4 anonim válasza:
Nem lesz sötétebb attól hogy leborotválod. Szúrósabb is csak azért, mert a levágás miatt erős lesz a hegye. De a borotválástól nem erősödik meg a szőr. Az tévhit.
Epillátor is van a világon.
3/4 anonim válasza:
Epilátor, gyanta. Akkor nem lesz olyan szúrós. Évek alatt még ritkul is. A borotvától egyébként nem lesz rosszabb, csak akkor keményebb a vége, mert nem kitéped tövestől, hanem csak levágod a végét.
4/4 anonim válasza:
Nekem sajnos alapvetően vastagszálú, fekete a szőröm, erre rátett a borotva is. Elkezdtem epilálni, szép kis puha szőrök nőttek vissza, ráadásul csak 2 hét után bújtak ki. Ugyan fájdalmas, de 5 perc után már megszokja az ember és lényegesen szebb az eredmény, mint borotvával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!