Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miert vannak biros pottyok a...

Miert vannak biros pottyok a labamon?

Figyelt kérdés

Borotvalas utan jonnek ki es pattanasszeruek..

Jobbfajta borotvat kene hasznalnom?vagy mit csinaljak?

2015. jún. 9. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Fertőtleníteni kéne a bőrt. Meg a borotvát is.
2015. jún. 9. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Mivel?
2015. jún. 9. 15:01
 3/5 anonim ***** válasza:
A piros pöttyös az igazi!
2015. jún. 10. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Vagy begyullad a szőrtüsző, vagy érzékeny a bőröd. Próbálj meg érzékeny bőrre szánt borotvahabot használni, illetve olyan tusfürdőt is, borotválás után meg használj érzékeny bőrre való after shave-et. Igen, az after shave alapvetően pasiknak van szánva, de az illata hamar elillan és garantáltan nem fogsz kipattogni, én évek óta használom, azóta egy pötty se jelent meg rajtam (Nivea sensitive after shave-et használok). Vékonyan kell kenni, akkor gazdaságos is.

Illetve cseréld gyakran a borotvát.

2015. jún. 10. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet fertőtleníteni after shave-el, vagy patikai bőrfertőtlenítővel. Csak ne alkoholos legyen, mert nem tesz túl jót a bőrnek ha agyon szárítod.

Én Balea after shave-et ajánlom, ugyanaz mint a Nivea csak olcsóbb.

2015. jún. 10. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!