Bikini vonalon kivuli szor, nem azt szoktak nezni ugye?
Mondjuk ha nem borotválnád hanem a bikinivonalnál gyantáznád akkor egy hétig tökéletes lenne és nem kellene vele foglalkoznod.
Sztem ne a napokat számold hanem nézzed és ha már látszik hogy nő a szőr akkor borotváld. Feltűnő is és taszító is ha már látszik valamennyire a szőr. Ha kicsit akkor is! Én úgy semmiképp nem jelennék meg emberek előtt.De láttam már amúgy sok ilyen lányt strandon, meg hónaljborostásakat, sose értettem hogy tehetik ezt meg. Egy igényes nő ilyet nem csinál.
Amúgy meg 1-es: a borostát nem lehet leszedni, mert az túl rövid ahhoz... a gyantázott lábról sem, nemcsak a borotváltról.
Ráadásul attól is függ, kinek milyen a szőrnövekedése. Nekem gyanta után egy héttel már nemhogy elkezd nőni, de látványos is a szőrösödésem, szóval majdnem ott vagyok vele, mintha borotválnám, max. annyi, hogy borotvánál nem nő be a szőröm, gyantánál meg igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!