Megérné elmenni bőrgyógyászhoz ha sok pattanásom van?
Figyelt kérdés
Már elmentem volna csak nem tudott időpontot adni.Meg akkor nem volt olyan csúnya az arcom.De most nagyon csúnya úgyhogy arra gondoltam elmegyek hátha ad rá valamit ami használ is.Van valami amitől esetleg elmúlnának?Leírom mit próbáltam így nem soroljátok fel amit már kipróbáltam (de nem használt):Aknesol, Garnier, Clean&Clear, élesztős pakolás.paradicsomos pakolás, uborkás pakolás, avonos lemosók krémek stb., rázókeverék, balea-s termékek.2010. márc. 2. 18:53
1/1 anonim válasza:
érdemes elmenni!! nagy az esély rá hogy tud adni valami kencét vagy gyógyszert amivel kezelni lehet( vagy legalább csökkenteni a mértékét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!