Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Mitől lett ennyi pattanás...

SOS! Mitől lett ennyi pattanásom? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Soha nem voltam pattanásos, mindig szép volt a bőröm, max a menzeszem előtt jött ki 1-2 patti. Most viszont brutálisan csupa pattanás a homlokom, van 4-5 viszonylag nagyobb, és sok kis apró. Sejtelmem nincs h mitől, de sírógörcsöm van kb, ha a tükörbe nézek.

Mitől jöhettek ki csak így a semmiből? Mit csináljak, hogy gyorsan elkotródjanak onnan?

2011. szept. 30. 15:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a kamaszkor miatt. Hány éves vagy?
2011. szept. 30. 15:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát szerintem egy vérvételt megérne a dolog.

Csak az arcodra jöttek a pattanások? Vagy más testtájékodra,testrészedre(kéz,láb,popsi,nyak,has,mellkas,hát,lábaid köze,stb.) is?

2011. szept. 30. 15:18
 3/6 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. Csak a homlokomra.
2011. szept. 30. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
nyomd ki
2011. szept. 30. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem ez a korod miatt van. Én 22F vagyok, nekem is pár éve jöttek ki a pattanások. Jártam vele bőrgyógyászhoz is, felírt nekem kenőcsöket stb. De egyik se segített. Aztán nézelődtem a neten, hogy mit kéne használnom, ami hatásos is. És így találtam rá az Aknesol-ra. Ez egy alkoholos ecsetelő, vény nélkül lehet kapni bármelyik gyógyszertárban. Kb. 1100Ft. Naponta 2x reggel és este kenem vele az arcomat és nagyon segít. Mára egész szép lett az arcom, halványít is, szóval csak ajánlani tudom. Szerintem próbáld ki és ne aggódj a pattanások miatt:) 22F
2011. szept. 30. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Hopp ez lehet, hogy félreérthető, tehát:

Naponta 2x. Reggel és este.

2011. szept. 30. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!