Milyen a topshopos Ped Egg?
Figyelt kérdés
Van valakinek valamilyen tapasztalata? Nekem mindigis átverés-szagúak ezek a topshoppos termékek... De valahogy mégis felcsigázott ez a Ped Egg. Főleg, hogy a csomagban körömpolírozó készlet is van. Viszont drágának tartom kiprobálni. Ha tényleg jó, akkor kifizetném, de félek h nagyon bóvli :/2008. szept. 2. 18:26
1/10 anonim válasza:
Nagyon jó, nekem van, mert nagyon csunya volt a sarkamon a bőr, és gyönyörű munkát végzett :) szal csak ajánlani tudom, lehet hogy eléggé ,,bűzlik" de semmi baj nincs vele!!!!
2/10 A kérdező kommentje:
...és a hozzá járó körömpolírozó milyen?
2008. szept. 2. 19:56
3/10 anonim válasza:
hát én azt nem nagyon használtam azért mert nekem nem voltak elszíneződve a körmeim.....de az egyik ismerősömnek segített, nem rögtön de 1hét múlva csodákat művelt mert nagyon szép fehér és fényes lett a körme :D
4/10 A kérdező kommentje:
Ki sem próbáltad? Nekem az is fontos lenne, nem az elszineződés miatt, hanem, hogy szép alapja legyen a körömlakknak stb.
Valakinek még tapasztalata?
2008. szept. 2. 20:04
5/10 anonim válasza:
de azért természetesen kipróbáltam, de nekem nem igazán volt rá szülségem :)
6/10 A kérdező kommentje:
Egyéb tapasztalat?
2008. szept. 3. 09:56
7/10 anonim válasza:
nekem nincs, de egy kolléganőmnek van.ő azt mondja h.hatásos,de lényegében semmi extra,ugyanezt a funkciót ellátják az egyszerűbb termékek is.őt is felcsigázta a hirdetés,tul.képp elégedett is vele,de semmi különös nincs benne, ennyiért.
8/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!