Hogyan növeszthetném meg a hajam?
Figyelt kérdés
Sajnos amikor a hajam eléri a lapockám alját, kegyetlenül el kezd hullani. Amikor a látványosan ritka hajammal beültem a fodrászhoz, azt mondta, látja, hogy a fejbőröm tele van alvó hajhagymákkal (pont így mondta). Szóval fülig érő hajam lett, és most évekkel később megint így jártam.
Hogyan tudnám megnöveszteni a hajam anélkül, hogy az egészet le kéne vágatnom? Lehetséges, hogy ilyen típus vagyok? Most azt tervezem, hogy nem hagyom addig nőni, max mell magasságig.
(Vékonyszálú, egyenes hajam van, és amikor rendbe jön, mindig egészséges és dús.)
2015. jún. 27. 14:54
1/3 Amy987 válasza:
Használj kevesebb sampont. Hajmosás után pedig öblítsd le meleg csalánból készített főzettel.
2/3 A kérdező kommentje:
A csalántea is megfelel? És ez minden hajmosásra értendő? Balzsamot lehet használni? Sima samponos mosás után nem túl fényes a hajam...
2015. jún. 27. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!