L'oreal sunkiss jelly kivilágosító krém lenő vagy kikopik?
Nem szeretném festetni semmiképp,és ha látszik a lenövés utána,akkor nem fogom használni.
Köszi a válaszokat
lenő.
már volt itt erről annyi kérdés. nem tudtad volna beírni a keresőbe? de még a dobozán is rajta van. sőt, ha beírnád a google-be, még a krémmániát is kidobná, ahol cikket és véleményt is találnál róla...
1 perc alatt megtudtad volna kérdés feltevése nélkül.
miért ilyen életképtelenek az emberek?
Kedves utolsò had döntsem el èn,hogy kiírom-e vagy sem,ès hidd el utànanèztem nem ez az oldal volt az első, krèmmàniàn oda-vissza elolvastam mindent,de egyszer sem olvastam vàlaszt a kèrdèsemre.Örülök,hogy neked ez a legnagyobb problèmàd,remèlem jobban èrzed magad attòl,hogy tök feleslegesen ìrtàl.
A többi vàlaszadònak pedig köszönöm:-)
én is válaszoltam a kérdésedre
és azért bosszantott fel, mert tudom jól, hogy a krémmánián is már vagy 10 ember leírta a választ erre a kérdésre, ahogy az oldalon van minden héten egy ugyanilyen kérdés
egyébként is csak megnézed az összetevőit, ott a hidrogén peroxid, és ennyi, meg van válaszolva a kérdés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!