Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » L'oreal sunkiss jelly kivilágo...

L'oreal sunkiss jelly kivilágosító krém lenő vagy kikopik?

Figyelt kérdés

Nem szeretném festetni semmiképp,és ha látszik a lenövés utána,akkor nem fogom használni.

Köszi a válaszokat

2015. jún. 26. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel egy az alapja a mezei hidrogén peroxid = azaz a szőkítő, amivel világosítás esetén a fodrász is leszívja a hajad színét, így nem kopik ki.
2015. jún. 26. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egy jó drága szépen csomagolt hidrogén, leszívja a hajszíned, ez pedig tartós.
2015. jún. 26. 17:11
 3/5 anonim ***** válasza:

lenő.

már volt itt erről annyi kérdés. nem tudtad volna beírni a keresőbe? de még a dobozán is rajta van. sőt, ha beírnád a google-be, még a krémmániát is kidobná, ahol cikket és véleményt is találnál róla...

1 perc alatt megtudtad volna kérdés feltevése nélkül.

miért ilyen életképtelenek az emberek?

2015. jún. 26. 21:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsò had döntsem el èn,hogy kiírom-e vagy sem,ès hidd el utànanèztem nem ez az oldal volt az első, krèmmàniàn oda-vissza elolvastam mindent,de egyszer sem olvastam vàlaszt a kèrdèsemre.Örülök,hogy neked ez a legnagyobb problèmàd,remèlem jobban èrzed magad attòl,hogy tök feleslegesen ìrtàl.

A többi vàlaszadònak pedig köszönöm:-)

2015. jún. 27. 05:04
 5/5 anonim ***** válasza:

én is válaszoltam a kérdésedre

és azért bosszantott fel, mert tudom jól, hogy a krémmánián is már vagy 10 ember leírta a választ erre a kérdésre, ahogy az oldalon van minden héten egy ugyanilyen kérdés

egyébként is csak megnézed az összetevőit, ott a hidrogén peroxid, és ennyi, meg van válaszolva a kérdés

2015. jún. 27. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!