Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Meg vagytok elégedve pixie...

Meg vagytok elégedve pixie hajfazonotokkal? Előnyök, hátrányok?

Figyelt kérdés

2015. jún. 24. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnos fejformatol fugg,hogy elony vagy hátrányból vang több
2015. jún. 24. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem régebben volt.

Előny:

-kevésbé zsírosodott, mint a hosszú (nekem lelapuló hajam van alapjáraton, vékony szálú, és amiatt is zsírosodik gyakran, hogy a tömege lehúzza)

-gyorsabban tudtam megmosni és gyorsabban száradt

-tudtam extrémebb sminket feltenni hozzá, mert vhogy hosszabb hajhoz túl soknak éreztem, rövidebb hajjal meg ment

-kevésbé hullott, kevésbé töredezett

Hátrány:

-ahhoz, hogy normálisan álljon, formázni kell - hajtőemelő por, lakk, wax, mikor mi, főleg, ha elaludtam előző éjszaka

-ha növeszteni akarja utána az ember, akkor van az a fura már nem rövid, még nem hosszú korszak, amikor kb. sehogysem áll a haj

-amikor elegánsabban kellett megjelennem vhol, hiányzott a hosszú haj (nekem a rövidebb haj a fejformámhoz inkább vagány volt, mint elegáns)

2015. jún. 25. 13:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Nekem alapbol kerek fej, es arcformám van, amihez jol passzol mindenféle haj...jelenleg kb váll alái érö hajam van, és minden képpen szerék valami újítást,és a pixie nagyon tetszik (a Jennifer Lawrence féle). Valaki mondta azt is,hogy a frufru alatt jobban zsirosodik, es pattanásosabb lesz a bör..ez igaz? Ha netán a pixie formánál maradok-már nagyon beléltem magam-, akkor tudnátok valami jó hajformázó szert ajánlani?
2015. jún. 25. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!