Intimgyanta, hogy is néz ki ez pontosan?
Figyelt kérdés
Szeretném legyantáztatni magam odalent, de nem csak a bikinivonalat, hanem teljesen, mindenütt. Namármost hogy kell ezt elkélpzelni? Mivelhogy elég szőrös típus vagyok, nemcsak 1-2 kósza szőrszálam van, hanem még az ánuszom környéke is szőrös. Ott is le lehet szedetni? És hogy csinálja a kozmetikus? Megfogja a kisajkaimat és félretolja, vagy hogy????2015. jún. 19. 19:15
1/4 anonim válasza:
Hátul nem tudom, hogy megcsinálja -e, szerintem, ha megkéred igen. Az én kozmetikusomnál úgy van hogy ő megmondja , hogy fogd és te fogod magadnak
2/4 anonim válasza:
Hátul is alapjáraton benne kéne lennie.
Nekem mindig le kell térdelnem, és az alkaromon kell támaszkodom (mint fenékedzés :) ), hogy ott is ki tudjon feszülni a bőr.
Amúgy úgy, ahogy írtad. Hátadon fekszel, lábaid felhúzva és terpesztve. Ne érezd magad emiatt kellemetlenül.
3/4 A kérdező kommentje:
Hmm, ht köszi szépen a válaszokat. Még barátkozom a gondolattal :D
2015. jún. 19. 21:38
4/4 anonim válasza:
Menj az Intimiti szalonba, ott nagyon profik, nekem 15 ev borotva utan csinaltak meg, mikor mar annyira megerosodott a szor, hogy sundiszno lettem. Utana naponta apolnod kell a bort, hogy egeszseges maradjon. A popsinal hason fekve csinaljak meg, szethuzod a feneked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!