Teljes intimgyanta kozmetikusnál? Mit kell tudni róla?
Az első alkalom a legrosszabb, főleg ha előtte borotváltad, mivel a szőrtüszők megerősödtek.
Úgy igazából semmi extra. Jó kozmetikushoz kell menni, aki valóban érti a dolgát. Van külön érzékeny bőrre készült gyanta,,legjobb, ha azt is használja. Maga a gyantázás olyan 30 percnél nem tart tovább, ki lehet bírni. Kb. Olyan mint belül a combok a bikinivonal szedés (talán még kicsit fájdalmasabb).
Egy egy gyanta között bőven eltelhet 4-5 hét, úgyhogy nem olyan vészes.
Előtte azért illik mosakodni.
Köszönöm szépen a tartalmas választ!:)
Még annyi kérdésem lenne,hogy kb mennyibe kerül?Valamint nem kellemetlen érzés,hogy "ott"nyúlkál,pláne a szeméremajkaknál?Nem mondanám magam nagyon szégyenlősnek,de még a nőgyógyász sem matat ott 30 percet:D
Igen, mindenkinél más
Én Pesten 3500 ért csinálom
Én nem kellemetlen, hogy ott nyúlkálnal :-) eleinte én is kicsit tartottam tőle, de be kellett lenni, hogy ebben semmi cuki. Ez a munkája, valószínűleg naponta többet is lát. :-) csak magadban kell a bátorságot összeszedni.
1-es ! 30 perc?????
Az én kozmetikusom 2 perc alatt megcsinálja a teljes fazont!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!