Budapesten hol van megbízható intimgyanta szalon?
A lehető legjobb helyre jártam eddig (intimkozmetika.hu), de már nem bírja a pénztárcám. Ismeritek ezeket a helyeket, esetleg tudtok ajánlani mást?
Öööö ... gyantázni kozmetikus szokott, mégpedig mindegyik... azt, hogy ki vállal közülük intimgyantát, azt kérdezgetéssel tudhatod meg.
Budapesten kb. 100 m-enként van egy...
Nekem nem ez a tapasztalatom, voltam "bármelyik" kozmetikusnál, és az intimgyanta szalontól eltérően jól be is pirosodott utána a bőr, meleg volt a gyanta, stb.
Ezért kérdeztem úgy, hogy MEGBÍZHATÓ, és AJÁNLANI. Remélem van, aki tud a kérdésre is válaszolni és nem csak az unalmát űzi a honlapon.
Hát nem az unalmamat űzöm, nekem a környéken 150 m-en belül van 16 kozmetikus, ezeknek felénél jártam már, ezek felével elégedett voltam/vagyok, törzsvendég voltam/vagyok mindig, nem forró a gyanta, olcsó is, van is köztük, aki vállal intimgyantát is.
De nem tartom szükségesnek, hogy pont a mi pesti lakótelepünkre gyere el egy fülledt panelépületbe kukutyinból, amikor szerintem a közeledben is találsz gond nélkül...
Szerintem a SKINTIM jó és olcsó minden tipusú gyantázást vállalnak.
Budán a Mammuttal szembe vannak.
Nem kell időpontfoglalást sem kérni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!