Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sajnos leégtem szoliban,...

Sajnos leégtem szoliban, mivel ápoljam, mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Csak az arcom és a mellkasom pirult meg. Körömvirág krémen kívül még mit lehet rátenni? Ez mindenképp le fog hámlani? :(
2010. márc. 1. 08:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha nagyon leégtél le fog hámlani bármilyen hidratáló krém jó rá! Plusz valami hámosító pl neogranormon
2010. márc. 1. 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Én egyszer régen kaptam egy arcbarnító kvarc lámpát. Odaültem elé olyan 15-20 percre.

Másnapra felpuffadt az arcom és sötét vörös lett.

A munkahelyemre úgy mentem be, hogy telenyomtam a fejem alapozóval, de még úgy is megkérdezték a munkatársaim, hogy: - Mi történt, agyon vertek? :)

Meló után pedig rohantam az SZTK bőrgyógyászhoz,

aki azt mondta: Úristen, ilyet még nem láttam.

Aztán felírt valami krémet, és azzal kellett kenegetni.

Már nem tudom mi volt a krém neve sajnos, de jó volt rá. Idővel szépen helyrejött az arcom tőle.

Többet az életben nem használtam azt a lámpát :)

Szóval tudom ajánlani a bőrgyógyászt.

Nálunk ott nem kellett sokat sorba ülni :)

2010. márc. 1. 10:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi, sajnálom, hogy így jártál (nekem is van olyan lámpám),

Annyira nem gáz, de azért látszik, hogy "megkapott a nap" :D Most kenegetem körömvirággal, meg AloeVera gél-el.... csak azt sajnálom, amikor hámlani fog :( 6 percet voltam a szoliban, kreol vagyok, tehát naphoz szokott a bőröm :( Legközelebb csak 3 percre megyek.

2010. márc. 1. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
neogranolmonmal kend be magad,igaz nehéz elkenni,de nagyon jó és nem fog akkor lehámlani
2010. márc. 1. 17:17
 5/5 A kérdező kommentje:
A neogranormontól nem hámlik?! Wow, ezt nem tudtam, rohanok máris :D már kicsit elkezdett hámlani :( Ilyenkor a következő szoli előtt érdemes megvárni amíg teljesen lehámlik ugye?
2010. márc. 2. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!