Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik alapozót ajánlanátok?

Melyik alapozót ajánlanátok?

Figyelt kérdés
A bőröm sajnos eléggé rossz, nem sima, és mikor felviszem az alapozót(essence), nem kelt valami jó hatást, mert kiadja a bőrhibáim,nem fedi el..Olyanra lenne szükségem, ami nem ül bele a pórusokba,simává teszi az arcbőröm, lehetőleg 2-3ezer között.Szerintetek melyik válna be?

2015. jún. 16. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem jobban jársz, ha színezett arctónusjavító krémet használsz, korrektort és púdert. én is ezt használom, és nekem bevált :)
2015. jún. 16. 20:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Pattanásokra korrektort tegyél, elszíneződésre elég mondjuk egy Eveline mattító BB. +valami jó púder: CV 2in1 Müllerből. Ha tág pórusú a bőröd akkor pedig először is primer kéne alá.

Magában egy alapozó kevés.

2015. jún. 16. 20:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet, kipróbálom, még nem is hallottam,hogy van ilyen. Te melyik márkát használod? Be lehet szerezni drogériában is?:)
2015. jún. 16. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
színezett arctónusjavító vagy bb krém a jobb?
2015. jún. 16. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
bőrhibákra korrektor alapozónak nekem az astor stay matte jött be nagyon meg a mattitude(3ezer körül van). ecsettel nagyon szép hatást érhetsz el!
2015. jún. 16. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!