Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tanácsos ombre hajat...

Hogy tanácsos ombre hajat csinálni?

Figyelt kérdés
Hali:) barna a hajam és szeretnék ombre hajat. Nem akarok szőke végűt de világos szőke vagy világos barna jöhet. Hogy tanácsos? Mennyit és hogy? Köszi a válaszokat! :)
2015. jún. 14. 20:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress egy jó fodrászt, jelentkezz be, és hajrá. Otthon ne próbálkozz, mert nagy eséllyel csak home-bre lesz.

[link]

2015. jún. 14. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
bocsi,hogy beavatkozok,de nekem mahagóni barnára festettem a sötét barna hajam 1 évig aztán 2 évig nem festettem és most ombre haj lett belőle,és iszonyat jól néz ki a barna ezzel a rezes kopott barnával,gondoltam,esetleg megfontolod és ilyet csináltatsz,ténleg nagyon nagyon természetes és érdekes.
2015. jún. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!