Engednétek a 13 éves lányotoknak, hogy a nyáron melírozza a haját?
Simán.
Nekem festett szőke hosszú évek óta, és nem egyszer hitték eredetinek.
Aki olyan béna, hogy nem tud festett hajat ápolni, attól ne kérj tanácsot.
Igen, ha ezt szeretné.
Azért ilyen dolgokban egy 13 éves hadd dönthessen már. Ha nem, akkor nem fogja soha megtanulni, hogy felelős a döntéseiért.
Viszont tetoválást, piercinget meg ilyesmit nem engednék. A melír eltűnik, azok nem.
"13 evesen mar nem a kislany kategoria "
Konkrétan gyerek kategória. GOndolom, te is az vagy.
Igen, a hajfestésről/melíroztatásról jegyezzétek meg, sosincs olyan, hogy egyszeri alkalom...
Mindenki így indul, hogy csak kipróbálja..Utána meg már újra festeni kell mert nő lefele.
Ha melír után vissza akarja festeni az eredeti színére, akkor 1-2 alkalommal le fogja dobni a barna festék a szőkét...És nagyon kicsi rá az esély, hogy sikerül eltalálni az eredeti hajszínt és nem fog látszani utána a lenövés..
Én nem szívesen engedném meg a lányomnak, elmagyaráznám neki, hogy miért nem. Általános iskolában ráadásul meg is szólják sok helyen a tanárok a hajfestést..Persze semmi joguk nincs hozzá, de értitek.
Nem tiltanám meg, de nem örülnék neki. Olyan fodrászhoz vinném akivel előre lebeszélem, hogy csak néhány tincset és természetes hatású legyen.
Vagy egy ombrésabb dolgot ajánlanék inkább, azt is természetes hatásúval.Ha nem tetszik majd levágatja, de nem kell festetni legalább utána barnára majd..
Én is voltam 13, tudom, hogy szebbnek akar látszódni, vagy kipróbálni felnőttes dolgokat..Ebben nincs is semmi rossz, de melíroztatásnál csúnya lesz egy idő után, újra kell majd szőkítettni a tövét, hogy ne legyen nagy lenövés.
Szóval ezt értsd meg, hogy nincsen olyan, hogy csak a nyárra..
Nem fog kikopni a hajadból, mert a pigmenteket távolítják el belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!