Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan kell "Wolf Style"...

Hogyan kell "Wolf Style" frizurát csinálni?

Figyelt kérdés

Ez egy férfi hajstílus (Japánban ismertebb ha jól tudom) és ilyenre vágatnám a hajam, de kétlem ,hogy a fodrászom egyáltalán hallott ilyen frizuráról és megfelelő képet sem találtam amit mutathatnék neki.

Aki nem ismerné itt egy videó amiben egész jól látható : https://www.youtube.com/watch?v=WJ57kGjgZOk

A kérdés annyi, hogy letudja írni valaki röviden (vagy akár hosszan) ,hogy hogyan kéne ilyenre vágatni egy hosszú hajat?

2015. jún. 6. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudok semmit sry, de ku*rva jól néz ki :D
2015. jún. 6. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, próbálj meg egy képet keríteni, nyomtasd ki, azt vidd el a fodrászodnak. Nincs egyetemes fodrásznyelv, amit mindenki megért és tutira ugyanarra gondol.
2015. jún. 6. 19:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát ahogy nézegettem elég ha ritkíttatom a hajamat, meg a frufruból rövidítek.

Már csak egy normális kép kéne :|

2015. jún. 7. 00:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Hátul a tarkórészen hosszú a haj, a fejbúbon meg rövid, elöl megint hosszú. Aztán a rövid rész van kivasalva és felállítva.
2015. jún. 7. 12:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Egyébként hátul nincsen ritkíttatva a haja?(Vagy csak a hossza miatt?) Mert ahogy észre vettem , neki rásimul a nyakára.(és azt még nem vasalta ki)
2015. jún. 7. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez hajtól is függ ám. A japánoknak egyenes a hajuk. Ha a tied hullámos vagy nem így áll, akkor az egészet ki kell majd vasalnod. Biztosan meg van tépve, az ilyen fazonokhoz szokás.
2015. jún. 7. 18:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem valamilyen szinten egyenes a hajam, bár mikor zsíros egy kicsit akkor elkezd a vége valamilyen elhajlik(de csak a vége) hátul is ugyan ez a helyzet ,csak akkor a nyakam fele hajlik és ezért nem is simul rá a nyakamra :| De akkor ezek szerint ott majd ki kell ,hogy vasaljam.
2015. jún. 7. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!