Ilyen hajból milyen frizurát lehetne készíteni? (kép)
Figyelt kérdés
Ilyen hajam van, enyhén hullámos,sok,dús kb hát középig ér de fokozatosan van vágva,de utálom, kiengedve sosem hordom mert az egész az arcomba van meg összekócosodik meg idiótán is néz ki, vasalva szép de nem szánok rá 1 hogy vasalgassam.Vágatni nem merem mert nem tudom milyen lenne, és inkább kör-ovális alakú az arcom
14/L
2015. máj. 28. 20:10
2/5 anonim válasza:
Klasszikus lófarok, balerina, fonatok, stb...
3/5 anonim válasza:
én arra szavazok, hogy vágass egy jó fazont. A hajnak nem tesz jót, ha állandóan össze van fogva-el van tűzve, mert egy idő után sérülnek a hajszálak, el is törhetnek.
4/5 anonim válasza:
Szerintem vágasd le kb vállig és akkor kiengedve se zavar + a hajad is egészségesebb mrad:)
5/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vágasd le. Ha az bejön, akkor egész rövidre! Ha szép az arcod, akkor jól fog állni, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!