Valakii... kérdése:
Milyen frizurát csináltasak ballagásra?
Figyelt kérdés
Nem akarok kontyot se fonást, de azt se akarom, hogy túl egyszerű legyen.2015. máj. 25. 21:10
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Szerintem is tök jó így (legalábbis az első képen, a másodikon már kevésbé, de lehet hogy a firkálásoknak is szerepe van benne), bár az igaz, hogy a ballagásra talán túl egyszerű lenne.
Így lefekvés előtt már nincs kedvem keresgélni, úgyhogy az előbb (#4) linkeltekről mondom el a véleményemet, hátha azzal is segítek valamit. Majd holnap megpróbálok még segíteni, ha szeretnéd.
1. Nekem nem tetszik, de ez legyen az én bajom.:)
2. Szörnyűek az ilyen hullámok, amikben ennyire pontosan be vannak állítva a hajszálak, szerintem ne csinálj ilyet.
3. Tetszik.
4. Ez se rossz, ha nem is pont erre, de valami hasonlóra szavaznék ezek közül.
5. Szerintem egyáltalán nem való ballagásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!