Ti "szőkítettek" már házilag?
Én is próbálkoztam már szőkítéssel, sajnos ezek: méz-citrom-kamilla, nem sokat használ. A citrom kiszárítja a hajat, nagyon szálkás, törött lesz tőle. Mézzel és kamillával nem fogsz ártani neki, mindkettő rettentően táplálja a hajat, segít megőrizni az egészségét, szóval ha használod, nem fogsz vele ártani, de a citromot kerüld el, mert árt a hajnak.
Én azt tanácsolom neked, hogy szerezd be a L'oreal sunkiss jelly-t, nem túl drága, én is most ezzel kenegetem a hajam, és nagyon szép lett tőle.:) Nem szárította ki a hajam, és olyan hatása lett (bár én csak pár tincset kentem be, direkt ezért), mintha a nap szívta volna ki :D Imádom. Egy hónap alatt kopik ki.
Sunkiss jelly nem kopik ki, hanem lenő, mivel az hidrogén-peroxid, amit mellesleg vehetsz 200 ft-ért is. Tök ugyanazt teszi az is.
A kamilla-méz-citrom világosít a hajon, de nagyon lassan és sok használat kell hozzá. Az eredmény pedig alig lesz észrevehető... szóval attól nem kell félned hogy nagyon kiszőkít. Arra nem képes egy természetes szer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!