Tyúkszemet hogyan lehet eltávolítani otthon házilag?
Orvoshoz nem tudok menni most a beosztásom miatt és ezért szeretnék valamilyen házi módszert kipróbálni.
Olyat olvastam, hogy meg kell puhítani, áztatni kell meg ilyenek. De attól magától elmúlik vagy ki kell szednem valahogy?
Be kell áztatni és sajnos ki kell kaparnod a ,,szemét" svédcseppel pedig fertőtlenítsd le előtte és utána.
Vagy még vannak tyúkszemtapaszok vagy paradicsomos duncot köss oda amik kiszívják ott a bőrt úgymond, de akkor is ha nem tudsz elmenni orvoshoz magadnak kell ,,műtened"
Remélem tudtam segíteni :)
magától nem fog elmúlni, miután feláztattad, neked kell kiszedni ha orvoshoz nem tudsz menni
de nem fáj, az már csak elhalt bőr, szóval emiatt ne aggódj
én pár éve már megcsináltam magamnak véletlenül (kb 14 éves lehettem és fürdés után piszkáltam és miután egy részér valahogy sikerült kiszednem, már befejeztem)
így nem kellett orvoshoz menni, nem is volt fájdalmas és magától begyógyult a helye elég gyorsan
ezt csak azért írtam, hogy lásd hogy nem nehéz, te is simán meg fogod tudni csinálni
rendben. kipróbálom. viszont már szokott fájni néha és nem tudom, hogy ez nagy probléma-e.
a cipőt már lecseréltem, mert biztos hogy amiatt lett.
Én 4 évig jártam vele orvoshoz,a talpamon volt 4 egymás mellett.Semmi nem használt.
Egyszer befujtam Chinofunginnal (lábszag elleni spray) és egy hét alatt eltünt!Próbáld ki,nekem bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!