Hajvilágosítás házilag?
A hajam világosbarna színű eredetileg, ezt festettem jó ideig élénkvörösre, majd mikor nagyon hullani kezdett tőle, befestettem csoki barnára(mert csak ez fogta be a vöröset és gondoltam, így könnyebb lesz lenöveszteni).Viszont így is nagyon látszik a lenövés. Olvastam házi praktikákat a haj világosítására,(citromlével,c-vitaminnal, kamilla főzettel stb..) de félek, hogy ezek nagyon roncsolnák a hajamat.
Nektek mi a tapasztalatotok? Mivel érdemes világosítani a hajat?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :))
21/L
Én a több évig vörösre és feketére festett hajamat C vitamin porral világosítom, ajánlom Neked is, ha van időd, és türelmed hozzá, még csak 2 alkalommal használtam, de máris kiszedte a hajamból a feketét, szép, vöröses barnás lett a hajam. A dm-ben vettem, a Das Gesunde Plus C vitamin porát, 100 g, 700-800 Ft-ért, a vastagszálú, dús, hátközépig érő hajamra egy doboz 2 pakolásra volt elég. Én úgy csináltam, hogy egy doboz felét bele öntöttem egy kiürült krémes tégelybe, abba tettem 2-3 evőkanál kókusz olajat, Balea Oil repair sampont, és balzsamot, de csak annyit, hogy krémes állagú maradjon. Felkentem a hajamra, rá egy fürdősapka, és egy téli sapka, 2-3 órát hagytam, majd lemostam, nekem elsőre kijött minden, a hajam egyáltalán nem roncsolódott, sőt, ilyen szép fényes, és puha szerintem még életemben nem volt :) A kamilla, és a citromlé nemigen szedi ki a festéket a hajadból, szerintem azzal csak az eredeti hajszínt lehet világosítani. Szóval, szerintem egy próbát megér Need is, ha megfelelő balzsammal, és/vagy olajokkal kevered, nem sérül meg a hajad. Itt esetleg körül nézhetsz, véleményekért, és tippekért: [link]
Szép napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!