Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne tegyem...

Mit csináljak, hogy ne tegyem még jobban tönkre a hajam, de ne is nézzek igy ki? (lent bövebben)

Figyelt kérdés
A hajam sötétbarna volt és már kezdett lenöni, elmentem fodrászhoz, h fesse be, de világosabbra. Az egész hajamat nem fogta be, csak a lenöt részt és nagyon csúnya, mert felül világosabb alul meg sötét. Rá 2napra befestettem megint olyan barnára mint alul, de nem fogta be a hajam.
2010. febr. 27. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mit szeretnél most sötét vagy világos hajat? A sötét egyszerű lenne valami olyan festékkel mint a legsötétebb rész a hajadon fogdrász megtuja oldani de két hajfestés között azért érdemes várni mert akülönböző hajfestékek összetevői nem mindig vannak "jóba". A világositás nehezebb dolog és sokkal jobban roncsol!

2010. febr. 27. 14:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Sötétebbet szeretnék.Tudom,hogy nagyon roncsol,de így kimenni utcára irto gáz,mert tényleg nagyon el lett szúrva a hajam:S
2010. febr. 27. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!