Mit csináljak a hajammal? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ősszel le lett szívatva aztán még párszor kiszőkítve.Azt meguntam majd 2szer be lett festve sötétbarnára és egyszer színezve barnára(mert az alja nagyon vörös volt).Viszont nagyon sok volt ez a hajamnak,iszonyatosan törik.1 hónapja voltam vágatni a végéből de most is már tiszta száraz.Szeretném megnöveszteni a hajam,mert a sok roncsolásnak hála a mellig érő hajamból nyakam aljáig ér most,de nem tudom mit csináljak.Szívem szerint levágatnék belőle jó sokat,hogy a nagyon roncsolt rész eltűnjön.De egy örökkévalóság lesz mire megnől.De ha keveset vágatok akkor meg pár hét és újra eltörik.Használok pakolást,meg olíva olajat is rá,szedtem biovannét,meg k.kovaföld kapszulát,de csak szőrősebb lettem tőle a hajam nem változott.ráadásul már most unom ezt a színt.:S2010. jún. 28. 13:40
1/2 anonim válasza:
Szedhetsz hajnövesztő szert, sokaknak segített, és ápold a végét vmilyen olajjal.Nekem is nagyon el van törve :( most megyek majd vágatni, pedig olyan hosszú volt, de muszáj...már nem látszik h nő..:( ( a végén) én feketéből lettem szőke(bár szívatás nélkül)
hidd el, érdemesebb levágatni és vannak tök jó fazonok is!
2/2 anonim válasza:
hát ha ilyen buta vagy, hogy össze vissza festegeted a hajad, meg is érdemled.
kiszőkiti aztán meg befesti sötétbarnára...pff
bocsi...
amugy a serical latte hajpakolás segít az ilyen eseteken, hajfesték kellékben lehet kapni.
nézz utána, az soknak rendbe hozta a haját.
1 kg 800 ft asszem.
remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!