Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy ne legyen...

Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A hajam a hátam közepéig ér fokozatosan van levágva. A fokozatok egészen a vállamig érnek, szóval jól meg lett vágva azzal nem lehet gond. Viszonylag hullámos a hajam azért is kértem ezt a vágást, hogy még jobban érvényesüljön, de bármit is csinálok vele mindig lelapul. Próbáltam a meló előtt hajmosás után hajhabbal belőni, de nem moshatom minden reggel a hajam, ráadásul időm sincs minden reggel felkelni, hajatmosni, megszárítani. Így az utóbbi időben azt csinálom, hogy felkelés után hajhab + sok víz és a hajamra kenem. Amég készülök, addig ez nagyjából megszárad így kifésülőm (különben tökre vizes hatású lenne ami nem szép). Egy darabig van tartása de 1-2 óra után mintha nem is lenne semmi se a hajamba. Mit tegyek? :/ A hajlakkal is próbálkoztam, de csak száll tőle a hajam. :(
2011. febr. 12. 10:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Volumen növelő cuccokat vegyél, hajhab, hajlakk, sampon. Ha esetleg balzsamozol, akkor azt csak a hajad utolsó 5-10 centijére tedd. Egyébként nekem derékig érő a hajam, ugyan egyenes, de ugyanez a bajom, mint neked, hogy szinte teljesen rásimul a fejemre. Én a frufrumat fel szoktam tűzni jó magasan, az oldalsó hajtincseimet meg egy kicsit feltupírozni, alá hajlakk, hogy tartsa. Ez 1-2 napig megoldható, aztán összefogom copfba, úgy is feltűzöm a frufrut, vagy kontyban hordom a következő hajmosásig.
2011. febr. 12. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!