Milyen formájú, színű hajam legyen?
Figyelt kérdés
Ugyanilyen hosszúkás fejformával,sárgástónusú bőrrel és szemszínnel rendelkezem.Jelenleg hosszú formátlan fekete hajam van viszont egyáltalán nem áll jól.
Ti milyen frizurát ajánlotok és milyen színű legyen?
2015. jún. 3. 17:38
1/2 anonim válasza:
Ez a fazon jól áll az ovális fejformához, de ha nem akarod annyira levágatni a hajad, akkor a long bob is szuper, és nagyon divatos. Gondolom feketéből nem akarsz rögtön szőkére váltani, én el tudnék képzelni egy szép gesztenyebarna, vagy egy kis mahagónis árnyalatot.
2/2 Kaileena2 válasza:
Szerintem próbáld ki a fufrut,ha behullámosítod vagy göndöríted az is jó lehet.Szerintem a színével nincs gond,max kicsit világosísd ha nagyon akarod.De nagyon világos hajad ne legyen mert az éppúgy sápít mint a nagyon sötét.De a sötét haj kiemeli az arcod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!