Milyen "formájú" legyen a hosszú hajam?
Figyelt kérdés
Jelenleg teljesen egyenesre van vágatva, mell alattig ér, hullámos.
Sokszor olvasom, hogy az csúnya, meg unalmas, ha nincs formára vágva a haj, de nem igazán tudom, hogy mit lehetne kezdeni vele, ha frufrut vagy rövid hajat nem szeretnék...
2014. máj. 18. 12:31
1/5 anonim válasza:
Igazából egy hosszú hajnál úgysem látszik a fazon.... úgyhogy nem igazán értem azt az álláspontot, hogy forma nélkül ronda.
2/5 anonim válasza:
Én nem értek egyet azzal, hogy egy hosszú hajnál nem látszik a forma. Nekem derékig érő van és formára van vágva és csodásan néz ki így az esése.
Vágathatsz bele fokozatokat, rövidebbet vagy hosszabb félt is. Vágathatod V alakúra, U alakúr stb. Nagyon sok verzió van és igenis feldobja az egészet.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:-)
Igazából a fokozatostól azért félek, mert mikor olyan volt (~5 éve), akkor össze-vissza álltak a hullámok, ami nem valami vonzó...
Várok még válaszokat, képet is linkelhettek!:-)
2014. máj. 18. 16:59
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:-) Mondjuk itt is szinte mind egyenes/enyhén hullámos a hajuk, így nyilván jobban látszik, de látom a különbséget:-)
2014. máj. 18. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!