Lányok! Nektek milyen tetszik? Milyen formájú, mintájú, színű legyen?
Figyelt kérdés
Műkörömre gondolok.Linkeljetek képet is légyszíves ...
Tudom ,hogy nem ide tartozik,de itt sokan vannak..
2010. márc. 12. 19:33
1/13 anonim válasza:
Szerintem a francia,az divatos és mégis csinos és mindenhez illik.Remélem tudtam segíteni.
2/13 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. márc. 12. 19:37
3/13 anonim válasza:
Szia! Nekem is a kocka francia. Nekem ez a hegyes nagyon nem jön be. Ja és ne legyen túl hosszú, mert az is ízléstelen, de egy rövid, francia műköröm szerintem nagyon ízléses tud lenni :) Üdv: 21/N
4/13 anonim válasza:
első kettő hozzászólóval teljesen egyetértek
:)
5/13 anonim válasza:
Szerintem ez klasszikus és szép.L18
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik a francia,de valami minta is kéne rá,mert így nagyon semleges,egyszerű.
2010. márc. 12. 19:47
7/13 anonim válasza:
Az is jól nézne ki ha a fedőlakk halványrózsszín lenne.L18
8/13 anonim válasza:
és ha rendesen levágnátok, és szépre lereszelnétek??? szerintem sokkal szebb, és nem akad bele semmibe.
9/13 anonim válasza:
20:10
jaj ne legyél ilyen
és ha nekik ez jön be?:D
am nekem nem tetszik a műköröm, inkább szépen ápolom a kezem. a fiúknak viszont a "természetes" francia köröm jön be. a halványrózsaszín sztem ronda, de valami apró matricábal szép lehet.
ilyet a dm-ben lehet kapni. :D
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!