Létezik fodrász, aki ballagás napján hajnali 4-kor elvállal?
Figyelt kérdés
5:30-as busszal kell vidékre utaznom, hogy időben odaérjek a ballagásra... Ha előző nap csináltatom meg, annak semmi értelme, mert másnapra tönkremegy. Picike vágást, illetve beszárítást szeretnék, semmi extra. 4 óra, fél 5 magasságában sztetek érdeklődjek, vagy abszolút pofátlanság?2015. jún. 3. 09:11
11/16 anonim válasza:
Én is béna vagyok az ilyenhez itthon, de ettől még nem kérnék meg fodrász, hogy hajnali 4-kor csinálja meg a hajam. Előző nap mennék, levágja, beszárítja, aztán feltűzi és úgy alszom. Így még kevésbé megy ki belőle a hullám. Plusz ha még valami kendőt kötsz a fejedre, akkor kócos se leszel nagyon.
12/16 A kérdező kommentje:
Faluról jövök, ott simán vállaltak ilyet, tesóm is ugyanúgy hajnali 4-kor kapott most időpontot. Habár a fodrász mondhatni a család barátja. Oda sajnos már nem férek be, ebben a városban meg senkit nem ismerek, aki bevállalná ezt a két szép szememért. Mindegy, szerintem előző nap elmegyek, aztán viszlát. :)
2015. jún. 3. 12:16
13/16 anonim válasza:
Ha jól megfizetik, biztosan van olyan fodrász aki megcsinálja. Vagy ugyanannyiért gondoltad, mint nyitvatartási időben?
Azért kíváncsi lennék, hogy kinek mennyit érne ez meg...
14/16 anonim válasza:
Az eyik válaszolóval egyet értek. A két szép szemedért ismeretlen fodrász biztos h nem fog neked kinyitni, ellenben: Van az a pénz :D
15/16 anonim válasza:
Én elvállanálak, de kb 8-10ezret biztos elkérnék érte. Vágás nélkül 5-öt.
16/16 anonim válasza:
Mármint én nem vagyok fodrász, nem azért írtam, csak nyilván nem fogja senki ingyen megcsinálni neked, de azt sem gondolhattad komolyan, hogy ugyanannyi lesz, mint rendes időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!