Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik fodrász, aki ballagás...

Létezik fodrász, aki ballagás napján hajnali 4-kor elvállal?

Figyelt kérdés
5:30-as busszal kell vidékre utaznom, hogy időben odaérjek a ballagásra... Ha előző nap csináltatom meg, annak semmi értelme, mert másnapra tönkremegy. Picike vágást, illetve beszárítást szeretnék, semmi extra. 4 óra, fél 5 magasságában sztetek érdeklődjek, vagy abszolút pofátlanság?
2015. jún. 3. 09:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én is béna vagyok az ilyenhez itthon, de ettől még nem kérnék meg fodrász, hogy hajnali 4-kor csinálja meg a hajam. Előző nap mennék, levágja, beszárítja, aztán feltűzi és úgy alszom. Így még kevésbé megy ki belőle a hullám. Plusz ha még valami kendőt kötsz a fejedre, akkor kócos se leszel nagyon.
2015. jún. 3. 11:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Faluról jövök, ott simán vállaltak ilyet, tesóm is ugyanúgy hajnali 4-kor kapott most időpontot. Habár a fodrász mondhatni a család barátja. Oda sajnos már nem férek be, ebben a városban meg senkit nem ismerek, aki bevállalná ezt a két szép szememért. Mindegy, szerintem előző nap elmegyek, aztán viszlát. :)
2015. jún. 3. 12:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha jól megfizetik, biztosan van olyan fodrász aki megcsinálja. Vagy ugyanannyiért gondoltad, mint nyitvatartási időben?

Azért kíváncsi lennék, hogy kinek mennyit érne ez meg...

2015. jún. 3. 12:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Az eyik válaszolóval egyet értek. A két szép szemedért ismeretlen fodrász biztos h nem fog neked kinyitni, ellenben: Van az a pénz :D
2015. jún. 3. 17:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Én elvállanálak, de kb 8-10ezret biztos elkérnék érte. Vágás nélkül 5-öt.
2015. jún. 11. 20:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Mármint én nem vagyok fodrász, nem azért írtam, csak nyilván nem fogja senki ingyen megcsinálni neked, de azt sem gondolhattad komolyan, hogy ugyanannyi lesz, mint rendes időben.
2015. jún. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!