Tablóképhez fodrász?
Figyelt kérdés
8-os vagyok,és nemsokára tablókép fotózás lesz... Érdemes ilyenkor fodrászhoz menni,vagy magam is elkészíthetem a hajam?(én személy szerint nem szeretnék egy tablókép miatt fodrászhoz menni) jó sok hajam van,ezért nehéz olyan frizurát találni,ami jó.Linkelnétek pár "hajat",amit saját kezűleg is el lehet készíteni otthon?2015. máj. 3. 15:18
2/6 anonim válasza:
Tablókat nézve mindig borzalmas frizurákat látok. Nem értem miért nem lehet normális hajat viselni olyankor is, mármint nem kell összevissza göndöríteni, vasalni, ha egyébként sose szokott olyan frizurád lenni. Egy kép miatt nem kell másképp kinézni.
3/6 anonim válasza:
Ne akarj túlzottan "frizurát" csinálni, a többség iszonyat furán fest egy 14 éves lány fején. Ha elégedett vagy azzal, ahogy a hajad áll napközben, hagyd úgy... sokkal csinosabb leszel, mint a többség, aki életében először göndöríti be pulisra a haját meg aki először vasalja ki.
4/6 A kérdező kommentje:
dús göndör hajam van,úgyhogy vasalnom kell,hogy normálisan álljon...e téren eléggé tapasztalt vagyok :D köszi a válaszokat
2015. máj. 3. 20:22
5/6 anonim válasza:
A dús göndör haj például szép, miért vasalod?
6/6 A kérdező kommentje:
Azért vasalom,mert soha nem áll úgy ahogyan én szeretném,beszárítani is eléggé nehéz és nagyon sok időt elvesz,ha meg nem vasalom,akkor hajolajat kell rákenni meg hajlakkot,hogy legyen valamilyen kinézete, ha ki van vasalva,akkor sokkal jobb a közérzetem is.
2015. máj. 5. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!