Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Nagy bajban vagyok,...

SOS! Nagy bajban vagyok, nagyon elrontottam a hajszínemet! Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Rövid hajam van, ami elől 15 centis frufruban a leghosszabb. Kiszőkítettem a hajamat, ami egész jó volt, amíg el nem kezdett sárgulni. Elkezdett lenőni, én meg elhatároztam, hogy egymagam visszafestem. El is mentem megvenni a kellékeket egy fodrászkellékeshez.

Amiket vettem és használtam:

Londa professional 6-os színmélységű barna.

6-os oxi.

Elvileg vissza is pigmentáltam mert először úgy festettem be, hogy 1:1 arányban kikevertem 3-as oxival. Másodjára csak simán rákentem.

Sajnos egy csúnya vöröses barna lett a vége, pedig én egy igazán természetes hamvasbarnát szerettem volna.

Végül én marha rájöttem, hogy létezik hamvas (ash) barna hajfesték is, amibe nincsenek vörös pigmentek egyáltalán.

1 napja lett befestve azóta mindig mosom, de nem jött ki még semmi. Legalább is nem vettem észre.

Szerintetek menjek el fodrászhoz és szivassam le? ' hónapja voltam leszivatva 10-es oxival, de most olyan szép erős csillogó (sajnos vörösen) hajam van, hogy csak na.

Egyébként most jön a vicc: Fiú vagyok, szóval értitek hogy miért cikis ez nekem nagyon.

Várom a remélhetőleg segítő válaszokat.

2015. ápr. 30. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Jesszus... igen, menj fodrászhoz, de ne leszívatni, hanem hogy normális színre fesse. Mert az is lehetséges ám, csak jól kell a színt kikeverni. Otthon az neked nem fog menni.
2015. ápr. 30. 22:25
 2/7 A kérdező kommentje:

Tehát akkor lehet ezt a csillogó vörösséget semlegesíteni? És nem fogja ledobni hamar?

Szerintem a hajam simán kibírna egy leszivatást, szóval bármit bevállalok.

2015. ápr. 30. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
tapasztalataim szerint a vöröst nem könnyű eltűntetni. egy sötét színű hajfesték (szőkítő használata nélkül) segíthet..
2015. ápr. 30. 22:37
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen hajat szeretnék, mert ilyen az eredetim!

2015. ápr. 30. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
addig is próbálj ki egy hamvasító folyadékot, a kallos árul ilyet. hátha kicsit hamvasabb lesz...
2015. ápr. 30. 23:26
 6/7 opened paradise ***** válasza:

15 centis frufru?

Egy bobtail? :D

2015. máj. 1. 00:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Megoldódott, csináltak belőle egy igaz kicsit sötétebb hamvasbarnát, de remélem hamar lenő. Max lesz körbe 1 centis hajam, felül meg 4 centis. 2 hónap alatt le is nő.
2015. máj. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!