SOS! Nagy bajban vagyok, nagyon elrontottam a hajszínemet! Tudnátok segíteni?
Rövid hajam van, ami elől 15 centis frufruban a leghosszabb. Kiszőkítettem a hajamat, ami egész jó volt, amíg el nem kezdett sárgulni. Elkezdett lenőni, én meg elhatároztam, hogy egymagam visszafestem. El is mentem megvenni a kellékeket egy fodrászkellékeshez.
Amiket vettem és használtam:
Londa professional 6-os színmélységű barna.
6-os oxi.
Elvileg vissza is pigmentáltam mert először úgy festettem be, hogy 1:1 arányban kikevertem 3-as oxival. Másodjára csak simán rákentem.
Sajnos egy csúnya vöröses barna lett a vége, pedig én egy igazán természetes hamvasbarnát szerettem volna.
Végül én marha rájöttem, hogy létezik hamvas (ash) barna hajfesték is, amibe nincsenek vörös pigmentek egyáltalán.
1 napja lett befestve azóta mindig mosom, de nem jött ki még semmi. Legalább is nem vettem észre.
Szerintetek menjek el fodrászhoz és szivassam le? ' hónapja voltam leszivatva 10-es oxival, de most olyan szép erős csillogó (sajnos vörösen) hajam van, hogy csak na.
Egyébként most jön a vicc: Fiú vagyok, szóval értitek hogy miért cikis ez nekem nagyon.
Várom a remélhetőleg segítő válaszokat.
Tehát akkor lehet ezt a csillogó vörösséget semlegesíteni? És nem fogja ledobni hamar?
Szerintem a hajam simán kibírna egy leszivatást, szóval bármit bevállalok.
15 centis frufru?
Egy bobtail? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!