Milyen volt a legnagyobb hajvágásod? Milyen hosszú volt és milyen lett?
vállig érő volt, és fel lett nyírva mindkét oldalt, tarajba. nem bántam meg, azóta is ilyet hordok (5 éve), csak már rövidebb a tarajom is :)
20L
Fenékig ért és vállig érőre vágattam. Sokkal jobban áll a rövid, így nem bántam meg. Csak sokkal több vele a gond is... így inkább hagyom megnőni, akkor nem kell vele semmit csinálni, magától is jól áll.
29L
Derékig érőből lett álli érő 15 évesen. Nem bántam meg, évekig úgy hordtam, de nem tenném meg újra, már a nőies hajra vágyom, nem a vagány tinilányosra :)
-azóta újból derékig érő, bár inkább már csípőig-
21/L
Általános iskola negyedik osztályában vágattam a hátközépig érő, göndör-hullámos hajamat meglehetősen fiúsra, rövidre. Borzalmasan állt, ennek ellenére újra és újra vágattam belőle. 8-os koromra megnőtt valamennyire, de a középiskolában megint csak rövid hajat viseltem, bár akkor már legalább vasaltam, nem a borzalmas, göndör-rövid szénaboglya volt a fejemen.
Mindig megbántam, de mégis mindig levágattam. Hülye vagyok?
Most már egy éve növesztem, egész szép, hosszú és egészséges. Tavaly egyenes lett a frufrum, azt nagyon megbántam, de szerencsére már lenőtt.
Derékig érő volt, állig érő lett. Nekem nem jött be a rövid, most már megint hosszú.
27L
13 évesen lapockáig érő volt és nyakközépig érő lett. Nagyon megbántam.
Most lapocka aljáig ér és szép,egészséges növesztem! :)
Neked kérdező?
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!