Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan legyen szép hajam,...

Hogyan legyen szép hajam, vagy hogy hozzam ki belőle a legtöbbet?

Figyelt kérdés
Sajna genetikailag szar minőségű a hajam (vékonyszálú, lelapuló, viszonylag kevés is) :( Ezen változtatni nem tudok. Szóval amúgy a hajam lapocka alá érő, szép gesztenyebarna színű, vöröses beütése van, nem festem, szeretném ennek fényét kiemelni, de 1. nem használhatok semmi festéket az allergiám miatt 2. nem szeretném még hennával sem lekenni. Próbáltam ricinusolajat, de hullott tőle a hajam és rohadt büdös és nem bírok egy éjszakán át feküdni benne, még ha csak ritka alkalmazásról van szó. Hajvitamin, ok. Étkezés, ok. De a hajápolásom milyen legyen, mit kenjek a fejemre?
2015. jún. 1. 08:47
 1/2 anonim ***** válasza:

a ricinusolaj helyett inkább argánolajat használj

azt csak a hajvégekre kell kenni, nem büdös, nem ragad, nem kell utána lemosni és tényleg használ is

puha és fényes lesz tőle a hajad és töredezni se fog annyira

én már jó ideje (több mint egy éve) használom heti 2szer és teljesen meg vagyok vele elégedve

2015. jún. 1. 09:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Fodrászkellékesben vegyél professzionális hajápoló terméket. A hajad hossza sem feltétlenül illik a hajtípusodnak, a hosszú haj csak még jobban kihangsúlyozza, hogy kevés és vékony.
2015. jún. 1. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!