Nagyon csúnya a hajam, sose lesz szép?
Kezdem feladni, hogy valaha szép hajkoronám lesz!:(
Kiskorom óta dús, vastagszálú hajam van, ahogy kamasz lettem, száraz lett. Ha hajszárítózom hullámos, ha magától szárad meg inkább a göndör határát súrolja.
Annyia önbizalomhiányom volt miatta(folyton piszkáltak), hogy elkezdtem vasalni, de mellette ápolni is. Sokkal szebb lett, ugyanakkor iszonyatosan tört. Hiába vágattam a végeket.
Utána elmentem a fodrászhoz, és az összes törött részt levágattam, látszot, hogy sokkal egészségesebb, de még mindig nem volt az igazi. A hajmosást, illetve a vasalást heti egyre csökkentettem.
Az alábbi hajápolókat használtam eddig: garnier száraz hajra való balzsam illetve hajvégápoló, kallos latte tejes pakolás, szűz kókuszolajos balzsam(most is ezt használom), szűz kókuszolaj(pakolásnak heti egyszer), hajvégápoló olaj, de már próbáltam a tejes-mézes-banános pakolást, az olívaolajos pakolást, mindhiába.
A hajam most is széttört, szénakazal, szálkás. Tudom, a heti egy vasalás se jó, de anélkül csúnya vagyok.
A srác, akivel randizom is megjegyezte, hogy milyen szálkás.
Ugyanakkormeg ha fodrászhoz megyek nem látszik, olyan szépen megcsinálja.
Ha nem vasalom, akkoris száraz, és hiába kenem rá az olajokat, akár MINDEN nap, nem látszik az eredmény.
A hajmosást számító 5-6. napon szép a hajam, de akkor már büdös, és a tapintása is zsíros(kinézetre nem, csak tapintásra).
A legjobban az jellemzi, hogy fakó. Amikor fodrászhoz mentem, a Húgom első mondata az volt, hogy befestettem a hajam? Ha megmosom látszik, hogy valahol fakóbb, valahol sötétebb, ha fodrász mossa-szárítja, egyszínű.:D
Mit lehetne még tenni? Nem akarok mindenféle méregdrága kencét venni a semmiért...nyilván nem lesz szép, hosszú fényes hajam, de mivel lehetne javítani?
Tudom, a legjobb a hajvasaló elhagyása, de anélkül meg elsüllyedek.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!