Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestés probléma! Valakinek...

Hajfestés probléma! Valakinek valami ötlet?

Figyelt kérdés
Lassan másfél éve festem sötétszőkéről világosszőkére. Eddig soha semmi problémám nem volt. Pár napja vettem egy jégszőke festéket, amit már máskor is... A hajam tövét és végét kivéve szürke lett, úgy néztem ki, mint egy abnormálisan fiatal arcú nagymama. Átfestettem világosszőkére, akkor talán alig észrevehetően kevésbé volt szürke, a többi részt viszont befogta a festék, így csíkos lett. Most elegem lett a dologból, megkérdeztem egy fodrászt, így lett a hajam pár árnyalattal világosabb, mint az eredeti szín, viszont még mindig szürke (bár megint jobb a színe, de szürke)! A festékkel volt a baj? Eddig sose volt rá panaszom, gyönyörű színe volt, úgy csináltam, mint eddig. Mi lett a hajammal?

2015. máj. 30. 21:21
 1/2 anonim válasza:
A hajadnak vannak pigmentjei (valami ilyesmit hallottam) és ha az túlpigmentálódik akkor az akár zöld is lehet. Menj el egy fodrászhoz hogy hozza rendbe! :)
2015. máj. 31. 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Szőke hajnál csak a töveket kell festeni, a hajhosszat nem, mivel csak folyamatosan roncsolod vele és egyre kevesebb pigment marad, így a hamvas festék is szürkére fogja már be...

Amúgy ez a szürke árnyalat pár mosással kikopik, vagy c-vitaminos pakolással 5 perc alatt is eltűnik.

2015. máj. 31. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!