Hajfestés probléma! Valakinek valami ötlet?
Figyelt kérdés
Lassan másfél éve festem sötétszőkéről világosszőkére. Eddig soha semmi problémám nem volt. Pár napja vettem egy jégszőke festéket, amit már máskor is... A hajam tövét és végét kivéve szürke lett, úgy néztem ki, mint egy abnormálisan fiatal arcú nagymama. Átfestettem világosszőkére, akkor talán alig észrevehetően kevésbé volt szürke, a többi részt viszont befogta a festék, így csíkos lett. Most elegem lett a dologból, megkérdeztem egy fodrászt, így lett a hajam pár árnyalattal világosabb, mint az eredeti szín, viszont még mindig szürke (bár megint jobb a színe, de szürke)! A festékkel volt a baj? Eddig sose volt rá panaszom, gyönyörű színe volt, úgy csináltam, mint eddig. Mi lett a hajammal?2015. máj. 30. 21:21
1/2 anonim válasza:
A hajadnak vannak pigmentjei (valami ilyesmit hallottam) és ha az túlpigmentálódik akkor az akár zöld is lehet. Menj el egy fodrászhoz hogy hozza rendbe! :)
2/2 anonim válasza:
Szőke hajnál csak a töveket kell festeni, a hajhosszat nem, mivel csak folyamatosan roncsolod vele és egyre kevesebb pigment marad, így a hamvas festék is szürkére fogja már be...
Amúgy ez a szürke árnyalat pár mosással kikopik, vagy c-vitaminos pakolással 5 perc alatt is eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!