Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha elkezdtem kopaszodni, hány...

Ha elkezdtem kopaszodni, hány év alatt lesz kopasz a fejtetőm?

Figyelt kérdés
Milyen lesz a hajam 5 év múlva, és 10 év múlva? Mikor lesz magas homlokom, és mikor lesz az egész fejtetőm kopasz, szóval ez milyen gyors folyamat?

2015. máj. 29. 11:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt aztán nem lehet megjósolni. Ki tudja, mennyi szál hullik ki és még mennyi van a fejeden? Tartós-e a folyamat vagy ideiglenes valami miatt? stb
2015. máj. 29. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Minél hamarabb kezdődik annál hamarabb lezajlik a folyamat. Hány éves vagy?
2015. máj. 30. 01:44
 3/7 anonim válasza:

Az előző nem teljesen igaz. Mindenkinél más. A bátyám 20-as éveiben kezdett kopaszodni, 30 körül már teljesen kopasz volt a fejtetője.

Én szintén 23 évesen kezdtem kopaszodni, rohamosan hullott a hajam úgy fél évig, aztán alábbhagyott, de szép lassan ritkult. 29-30 évesen megint nagyon hullott egy ideig, most 31 vagyok és most megint kevésbé hullik. Míg a bátyám ilyenkor már teljesen kopasz volt, nekem még mindenhol van hajam, csak elég ritka. De még minden reggel betudom állítani a séróm, és befújom hajrögzítővel. Kicsit trükközni kell, meg ügyesen fésülni, és elég jól eltudom rejteni a kopaszabb részeket.

Szóval van aki 5 év alatt elveszíti az összes haját, és vannak "szerencsésebbek" mint én, hogy még 8 év folyamatos kopaszodás után is van hajam. A homlokom olyan 6-7 mm-el lett magasabb.

2015. júl. 7. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Sajnos nehéz a lefolyás sebességét megjósolni.

Az viszont több beszámoló alapján igaz lehet, hogy minél hamarabb kezdődik, annál hamarabb végbemehet. Az intenzitás sem mindegy. Célszerű szakmai segítséget kérni, mielőtt túl késő lenne.

Egyre fiatalabb korban megfigyelhető a kopaszodás, így a témát semmiképp nem szabad szőnyeg alá söpörni.

2015. júl. 22. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Én úgy voltam vele, hogy amikor egyértelművé vált, hogy engem is elért a kopaszodás, kb. fél óra alatt lett tükörsima az egész fejem 😁 persze a nullásgép és a pengés borotva is segített ebben 😁
2019. febr. 25. 12:32
 6/7 A kérdező kommentje:
2015 óta agresszív kopaszodásom van, 19 voltam akkor. Most is bőven van hajam, mert azóta hajnövesztőt használok, minoxidil, működik, pedig már majdnem a tarkómig ritkult, rég kopasz lennék, de ahol elkezdett ritkulni, ott megállt egy szinten, ahonnan nem ritkul tovább, a hajnövesztő miatt. A hajvonalam teljesen megvan, semennyit nem ment fel. XD
2019. máj. 8. 00:25
 7/7 anonim válasza:

Update? A minoxidil még mindig hatásos?😃

Én 1 éve használom csak nemtudom ez meddig fog fennmaradni.

2023. febr. 27. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!